vector

Замовити дзвінок

Оставьте свой номер и мы свяжемся с вами

close

восстановление пароля

на ваш e-mail будет отправлено письмо для восстановления пароля

если вы не получили письмо, проверьте папку “Спам” или повторите отправку

close

что-то пошло не так

Тут будет текст об ошибке

Стало відомо, що покажуть на наступній презентації Apple

Стало відомо, коли пройде наступна презентація Apple і що на ній покажуть


Вже через три місяці Apple представить нові ноутбуки та планшети. Останні отримають наймасштабніший апгрейд за останні 5 років.


Оглядач Bloomberg Марк Гурман розповів, що наступна презентація Apple пройде в першій половині 2024 року, найімовірніше, в березні. Тобто до івенту залишилося якихось три місяці.


Навесні 2024 року Apple представить багато нового. Як мінімум, вже відомо про 4 пристрої, включаючи планшети, ноутбуки і дещо ще.


Чотири гаджети, які ми очікуємо від Apple цієї весни


У 2023 році Apple не випустила жодного iPad Pro, вперше в історії лінійки. Тому в 2024 компанія капітально оновить свої найтоповіші планшети. Одним з ключових нововведень стане OLED-дисплей. Однак через такий апгрейд вартість пристрою помітно зросте.


iPad Pro вийде у версіях на 11 та 13 дюймів. За даними інших джерел, існуючу лінійку доповнить 14,1-дюймова модель – і це буде найбільший планшет в історії Apple.


Також навесні покажуть відразу два iPad Air – 11" і 12,9". Це вперше, коли Air-планшет буде доступний в декількох діагоналях. Вони, як очікується, отримають процесор M2, окрім цього, нічого цікавого від нових iPad Air чекати не варто.


MacBook Air також оновиться. Головне нововведення – нові надпотужні чіпи М3. Оновлення торкнеться як 13-дюймової, так і 15-дюймової моделей.


Крім того, до березня 2024 року в продаж надійде Vision Pro, революційна заміна смартфона від Apple. Це гарнітура змішаної реальності для перегляду фільмів, спілкування та роботи. Девайс розроблявся в надрах компанії понад 7 років і став першим продуктом, на який не вплинув Стів Джобс.


Також протягом 2024 року вийдуть ювілейні Apple Watch, які стануть по-справжньому революційними смарт-годинниками, оновлені iPad mini і AirPods 2 і 3 поколінь, які отримають Type-C замість Lightning. Також наступного року має з'явитися бюджетний ноутбук MacBook "для всіх".

13.12.2023

следующая новость

Новини

Зміна звуку стандартних повідомлень у iOS 17.2

Чотири гаджети, які ми очікуємо від Apple цієї весни...

13.12.2023

5 міфів про iPhone

Чотири гаджети, які ми очікуємо від Apple цієї весни...

13.12.2023

Apple готує до випуску гігантський iPad - конкурента для MacBook

Чотири гаджети, які ми очікуємо від Apple цієї весни...

13.12.2023

Що робити, якщо Ваш Apple гаджет не відповідає

Чотири гаджети, які ми очікуємо від Apple цієї весни...

13.12.2023