vector

Замовити дзвінок

Оставьте свой номер и мы свяжемся с вами

close

восстановление пароля

на ваш e-mail будет отправлено письмо для восстановления пароля

если вы не получили письмо, проверьте папку “Спам” или повторите отправку

close

что-то пошло не так

Тут будет текст об ошибке

iOS 16

Apple випустила iOS 16


Не дивлячись на те, що багато людей відповіли, що не встановили оновлення, та не планують його встановлювати, доки не вийде декілька доповнень, ми вже встановили та готові розповісти Вам декілька фішок:


В iOS 16 представлений новий дизайн екрану блокування з безліччю можливостей персонального налаштування та віджетами для наочного відображення інформації. Тепер можна зв'язувати екрани блокування з фокусуваннями і використовувати фільтри фокусування, щоб прибирати відволікаючий контент у програмах.


У повідомленнях тепер можна редагувати щойно надіслані повідомлення і навіть скасовувати їх надсилання. Використовуючи функцію «Що на зображенні?», можна підняти об'єкт на фото над фоном, а потім скопіювати та вставити його в такі програми, як Пошта та Повідомлення. В iOS 16 також оновлено програми «Пошта», «Карти», Wallet, «Здоров'я» та інші.


Наразі наше улюблене це допрацьована функція «Сканер тексту» - вона робить текст на фото інтерактивним, дозволяючи копіювати та вставляти, шукати та перекладати текст у таких додатках, як Фото та Safari, на знімках екрана та в режимі швидкого перегляду, а також у вікні перегляду Камери (на iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR та новіше).
Сканер тексту підтримує відео, тому текст на кадрі призупиненого відео можна копіювати, перекладати, шукати, відправляти та багато іншого.
За допомогою швидких дій можна одним дотиком працювати з даними, розпізнаними на фото та відео: відстежуйте рейси та посилки, перекладайте текст з іноземної мови, конвертуйте валюти та виконуйте інші дії.

14.09.2022

следующая новость

Новини

Стало відомо, що покажуть на наступній презентації Apple

Apple випустила iOS 16...

14.09.2022

Зміна звуку стандартних повідомлень у iOS 17.2

Apple випустила iOS 16...

14.09.2022

5 міфів про iPhone

Apple випустила iOS 16...

14.09.2022

Apple готує до випуску гігантський iPad - конкурента для MacBook

Apple випустила iOS 16...

14.09.2022